منحـــور

هـنـــر انقــلابی

منحـــور

هـنـــر انقــلابی

منحـــور

عکس : مدافع حرم، شهید ذوالفقار حسن عز الدین
____________________________

قبل از دوران مهدى موعود، آسایش و راحت‌طلبى و عافیت نیست

قبل از ظهور مهدى موعود، در میدانهاى مجاهدت، انسانهاى پاک امتحان مى‌شوند؛ در کوره‌هاى آزمایش وارد مى‌شوند و سربلند بیرون مى‌آیند و جهان به دوران آرمانى و هدفىِ مهدى موعود(ارواحنافداه) روزبه‌روز نزدیکتر مى‌شود؛ این، آن امید بزرگ است
"امام خامنه ای"

___________________________

انتشار مطالب بدون ذکر منبع مجاز می باشد

وایبر دار ها حتما این کلیپ را دریافت کنید



دریافت کلیپ تصویری-1

دریافت کلیپ تصویری-2


سرور وایبر در خاک در اسرائیله،

یعنی با هر کلیک 4تا20سنت به حساب رژیم صهیونیستی پول واریز میشه

وایبر می تواند تمام نامه ها و اطلاعات داخل تلفن همراه هر کاربر را گرفته و به یک سرور مرکزی در اسرائیل منتقل می کند، لزومی ندارد که این اطلاعات تحت شبکه وایبر باشد، به محض این که وایبر بر روی گوشی نصب شد سرویس های اطلاعاتی اسرائیل این امکان را دارند تا اطلاعات گوشی هوشمند را روی سرور های وایبر دریافت کنند.


همچنین وایبر می گوید که ممکن است که ممکن است اطلاعات شخصی کاربرانش را در اختیار یک نهاد با اطمینان خود قرار دهد.


وایبر به سفارش موساد ساخته شده، 

وایبر توسط ۴ همکار اسرائیلی تأسیس شد: Talmon Marco، Igor Megzinik، Sani Maroli و Ofer Smocha آقای Talmon Marco مدیرعامل شرکت است.

ادامه مطلب رو از دست ندین



معرفی موسس وایبر  "تالمون مارکو"
 
موسس وایبر،تالمون مارکو تاجر اسرائیلی است که در سرزمین‌های اشغالی به‌دنیا آمده و به عنوان افسر ارشد اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی کار کرده است. بخش اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی، یکی از واحدهای زیرمجموعه سرویس موساد است.
 
مارکو دارای مدرک کارشناسی کامپیوتر و مدیریت از «دانشگاه تل‌آویو» است که پس از گذراندن دوره تحصیلات خود به امریکا مهاجرت کرده است.
 
وی دارای سابقه‌ای طولانی در زمینه تولید جاسوس‌افزارها، ویروس‌های دانلودکننده اطلاعات و برنامه‌های هک است. نکته قابل توجه این است که نرم‌افزار وایبر در لیست تجاری وزارت اقتصاد و دارایی اسرائیل نیز ثبت شده است.

کارشناسان به کسانی که از وایبر استفاده می‌کنند، هشدار می‌دهند علاوه بر حذف اشتراک خود از این برنامه، آن را هم از تلفن همراه خود پاک کنند.

نکات قابل توجه در فرم ثبت‌نام وایبر
 
پس از ممنوعیت استفاده از وایبر در ارتش مصر، عرب تایمز یکی از مطبوعات عربی با ارایه دلایل و جزییات بیشتری دلیل ممنوعیت وایبر برای عموم را روشن کرد.
 
این روزنامه اشاره کرده است که وایبر به صورت واضح و علنی سیاست خود برای جمع‌آوری و ذخیره اطلاعات کاربران را اعلام کرده است، در حالی که کاربران بدون توجه به این مورد به راحتی از کنار این نکته مهم رد می‌شوند.

عموم کاربران وایبر در هنگام اولین استفاده از این نرم‌افزار توجهی به نکات مندرج در این اپلیکیشن نمی‌کنند و این در حالی است که شرکت وایبر مدیا در فرم عضویت این نرم‌افزار به روشنی اعلام کرد: «نرم افزار وایبر فایل صوتی مفصلی از مکالمه هر تماسی از همه تلفن‌ها و شبکه‌ها بدست می‌آورد تا درک بهتری از عملکرد شبکه و جزئیات آن از نظر تعداد مکالمه‌های کاربران و مکان‌های تماس و زمان مکالمه‌ها و نوع شبکه استفاده شده، داشته باشد.
 
این شرکت در توجیه این جاسوسی علنی معتقد است این کار را به دلیل اطلاع از مشکل فنی و بهبود خدمات انجام می‌دهد در حالی که برخی از مطلعین این شرکت اعلام کرده‌اند که این شرکت صهیونیستی تمام فایل‌های مکالمه کاربران را به مدت 30 ماه ضبط و نگهداری می‌کند و در اختیار سرویس‌های امنیتی قرار می‌دهد.

گوشی‌های اندرویدی قربانی وایبر
 
نرم‌افزار وایبر بدون دریافت نام کاربری و رمز عبور و تنها با استفاده از شماره تلفن، فرد را جز کاربران خود قرار می‌دهد و در اولین اتصال، وایبر تمام دفترچه تلفن‌های کاربران را اسکن کرده و همه افرادی که در لیست افراد از وایبر استفاده می‌کنند را شناسایی می‌کند. از این طریق امکان دستکاری اطلاعات تلفن همراه و سیم‌کارت کاربران فراهم شده و به صورت آنلاین ذخیره می‌شوند.
 
گوشی‌ها اندرویدی به دلیل دستکاری امنیتی به راحتی مستعد کنترل و شکستن قفل‌های امنیتی شده و در اولویت هجوم هکرها قرار می‌گیرند. به همین دلیل یک شرکت امنیتی ویتنامی اذعان کرده است که گوشی‌های اندرویدی قربانی وایبر می‌شوند.
 
از این رو استفاده ازین نرم‌افزارهای رایگان مانند پیام‌رسان‌های موبایل در عین صرفه اقتصادی، می‌توانند هزینه‌های جبران‌ناپذیری را در طول زمان به کاربران خود وارد کنند و حداقل هزینه آن نقض شدن حریم خصوصی و مورد سو استفاده واقع شدن توسط هکرها است

وایبر اکنون به یکی از پنج برند برتر تجاری تولید رژیم صهیونیستی تبدیل شده است و توانسته علاوه ایجاد یک شبکه اقتصادی قوی برای تل آویو، یک بانک اطلاعاتی قدرتمند جهانی نیز برای این رژیم فراهم کند.


 وزیر اقتصاد اسرائیل نفتالی بنت«به جای تحریم و بایکوت اسرائیل، بیایید خلاقیت را به مبارزه بگذاریم. وایبر بهترین پاسخ به بایکوت اسرائیل است.»

نظرات (۴)

با هر کلیک ما ، ارزش و اعتبار اطلاعاتی نرم افزار برای جاسوسان و خریداران اطلاعات بالا میره و در واقع اونها بجای ما پول میدهند تا اطلاعات ما را بخرند.
از نگاه دیگر نیز کشور ما کلی هزینه میکند تا بتواند با هجوم فرهنگی و اطلاعاتی-جاسوسی دشمن مبارزه کند.
۰۲ آذر ۹۳ ، ۱۶:۵۶ ی آنتی زایون
سلام
ممنون از پست شما . خدمت کاربر محترم "خاکی نشین" عرض کنم :  بنده مهندس نرم افزارم و متوجه هستم که شما چی میگید . وقتی شما کلیک میکنید درست هست که به حساب سرور پولی ریخته نمیشه ولی در واقع با هر کلیک به ارزش و اعتبار این شرکت افزوده می شه اینکه چقدر به اعتبار این اپلیکیشن افزوده میشه مقدارش 4 تا 20 سنت ارزش گذاری شده و صاحبان این شرکت برای مراحل بعدی مثلا به راه انداختن فروشگاه های اینترنتی و ... برنامه ریزی می کنند.


بامطلب :
اینتل ( Intel corp ) / کالای صهیونیستی
درخدمتم
پاسخ:
سلام. ممنون از جواب
۰۱ مهر ۹۳ ، ۲۱:۱۴ خاکی نشین
بله خب باید از اهل فن پرسید
چون این بحث مدتی است دهان به دهان چرخیده و اینجا هم بهش برخوردم می خواستم بدونم این مطلب شما با تسلط بر اطلاعات و اسناد صورت گرفته یا خیر
و البته واسطه نقل و انتقال پول کلیک کاربر در صورتی است که پرداختی از جانب او یا طبق قراردادی توسط فردی حقیقی یا حقوقی و یا کشور تابع صورت بگیره
در غیر اینصورت مبلغی منتقل نخواهد شد
در هر صورت ممنون
یا علی
پاسخ:
سلام دوباره، فکر می کنم جواب سوال شما تو فیلم هست،
لزومی نداره ساز و کار رو حتما بدونیم ، متخصصین خیلی اوقات مطلبی رو عنوان می کنن و ما می پذیریم چون تخصص اون فرد رو پذیرفتیم. 

بهرحال فیلم از رسانه ملی پخش شده، نمیگم حتما افراد خبره رو به عنوان کارشناس انتخاب میکنه و حرفشون حجته اما جای بحث داره و البته شک در ماهیت وایبر
بهرحال من به عنوان یکی از وایبر دارها که اتفاقا استفاده زیادی ازش می کردم، حتی بر اساس احتیاط ترجیح دادم حذفش کنم ، 
خواهش می کنم
یا علی
۰۱ مهر ۹۳ ، ۱۶:۲۵ خاکی نشین

می تونم بپرسم این سنت ها از جیب چه کسی پرداخت شده؟

مطمئنا ایران ریالی در این مورد هزینه نکرده و نمی کنه

در اینباره سندی موجوده که از ایران و جیب ایرانی هزینه ای پرداخت شده باشه؟

پاسخ:
سلام. 
متاسفانه من متخصص فضای مجازی نیستم، از اهل فن بپرسید

از جیب ایران و ایرانی باشه یا نباشه زیادم مهم نیست، چون طبق متخصصین واسطه نقل و انتقال پول کلیک کاربراست.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">