وایبر دار ها حتما این کلیپ را دریافت کنید
دریافت کلیپ تصویری-1
دریافت کلیپ تصویری-2
سرور وایبر در خاک در اسرائیله،
یعنی با هر کلیک 4تا20سنت به حساب رژیم صهیونیستی پول واریز میشه
وایبر می تواند تمام نامه ها و اطلاعات داخل تلفن همراه هر کاربر را گرفته و به یک سرور مرکزی در اسرائیل منتقل می کند، لزومی ندارد که این اطلاعات تحت شبکه وایبر باشد، به محض این که وایبر بر روی گوشی نصب شد سرویس های اطلاعاتی اسرائیل این امکان را دارند تا اطلاعات گوشی هوشمند را روی سرور های وایبر دریافت کنند.
همچنین وایبر می گوید که ممکن است که ممکن است اطلاعات شخصی کاربرانش را در اختیار یک نهاد با اطمینان خود قرار دهد.
وایبر به سفارش موساد ساخته شده،
وایبر توسط ۴ همکار اسرائیلی تأسیس شد: Talmon Marco، Igor Megzinik، Sani Maroli و Ofer Smocha آقای Talmon Marco مدیرعامل شرکت است.
ادامه مطلب رو از دست ندین
معرفی موسس وایبر "تالمون مارکو"
موسس وایبر،تالمون مارکو تاجر اسرائیلی است که در سرزمینهای اشغالی بهدنیا آمده و به عنوان افسر ارشد اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی کار کرده است. بخش اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی، یکی از واحدهای زیرمجموعه سرویس موساد است.
مارکو دارای مدرک کارشناسی کامپیوتر و مدیریت از «دانشگاه تلآویو» است که پس از گذراندن دوره تحصیلات خود به امریکا مهاجرت کرده است.
وی دارای سابقهای طولانی در زمینه تولید جاسوسافزارها، ویروسهای دانلودکننده اطلاعات و برنامههای هک است. نکته قابل توجه این است که نرمافزار وایبر در لیست تجاری وزارت اقتصاد و دارایی اسرائیل نیز ثبت شده است.
کارشناسان به کسانی که از وایبر استفاده میکنند، هشدار میدهند علاوه بر حذف اشتراک خود از این برنامه، آن را هم از تلفن همراه خود پاک کنند.
نکات قابل توجه در فرم ثبتنام وایبر
پس از ممنوعیت استفاده از وایبر در ارتش مصر، عرب تایمز یکی از مطبوعات عربی با ارایه دلایل و جزییات بیشتری دلیل ممنوعیت وایبر برای عموم را روشن کرد.
این روزنامه اشاره کرده است که وایبر به صورت واضح و علنی سیاست خود برای جمعآوری و ذخیره اطلاعات کاربران را اعلام کرده است، در حالی که کاربران بدون توجه به این مورد به راحتی از کنار این نکته مهم رد میشوند.
عموم کاربران وایبر در هنگام اولین استفاده از این نرمافزار توجهی به نکات مندرج در این اپلیکیشن نمیکنند و این در حالی است که شرکت وایبر مدیا در فرم عضویت این نرمافزار به روشنی اعلام کرد: «نرم افزار وایبر فایل صوتی مفصلی از مکالمه هر تماسی از همه تلفنها و شبکهها بدست میآورد تا درک بهتری از عملکرد شبکه و جزئیات آن از نظر تعداد مکالمههای کاربران و مکانهای تماس و زمان مکالمهها و نوع شبکه استفاده شده، داشته باشد.
این شرکت در توجیه این جاسوسی علنی معتقد است این کار را به دلیل اطلاع از مشکل فنی و بهبود خدمات انجام میدهد در حالی که برخی از مطلعین این شرکت اعلام کردهاند که این شرکت صهیونیستی تمام فایلهای مکالمه کاربران را به مدت 30 ماه ضبط و نگهداری میکند و در اختیار سرویسهای امنیتی قرار میدهد.
گوشیهای اندرویدی قربانی وایبر
نرمافزار وایبر بدون دریافت نام کاربری و رمز عبور و تنها با استفاده از شماره تلفن، فرد را جز کاربران خود قرار میدهد و در اولین اتصال، وایبر تمام دفترچه تلفنهای کاربران را اسکن کرده و همه افرادی که در لیست افراد از وایبر استفاده میکنند را شناسایی میکند. از این طریق امکان دستکاری اطلاعات تلفن همراه و سیمکارت کاربران فراهم شده و به صورت آنلاین ذخیره میشوند.
گوشیها اندرویدی به دلیل دستکاری امنیتی به راحتی مستعد کنترل و شکستن قفلهای امنیتی شده و در اولویت هجوم هکرها قرار میگیرند. به همین دلیل یک شرکت امنیتی ویتنامی اذعان کرده است که گوشیهای اندرویدی قربانی وایبر میشوند.
از این رو استفاده ازین نرمافزارهای رایگان مانند پیامرسانهای موبایل در عین صرفه اقتصادی، میتوانند هزینههای جبرانناپذیری را در طول زمان به کاربران خود وارد کنند و حداقل هزینه آن نقض شدن حریم خصوصی و مورد سو استفاده واقع شدن توسط هکرها است
وایبر اکنون به یکی از پنج برند برتر تجاری تولید رژیم صهیونیستی تبدیل شده است و توانسته علاوه ایجاد یک شبکه اقتصادی قوی برای تل آویو، یک بانک اطلاعاتی قدرتمند جهانی نیز برای این رژیم فراهم کند.
وزیر اقتصاد اسرائیل نفتالی بنت: «به جای تحریم و بایکوت اسرائیل، بیایید خلاقیت را به مبارزه بگذاریم. وایبر بهترین پاسخ به بایکوت اسرائیل است.»